Läkarbesök

Har äntligen varit hos en läkare på vårdcentralen för att få hjälp med min ångest/depression. Jag fick fylla i en skattningsskala och hen tyckte att jag visar mer symtom på ångest än på nedstämdhet. Ja vad vet jag, jag vet ju bara att jag känner mig deppig jämt och har ångest för det mesta... Det blev ett bra läkarbesök, jag har ju bytt vårdcentral sedan läkaren på förra vårdcentralen där jag sökte hjälp med antidepressiv medicinering glömde bort mig. (Jo, faktiskt sant!!!!)
Jag ska få prova Venlafaxin som inte ska ha någon fosterpåverkan i en ev tidig graviditet. Har ju tidigare provat Sertralin och Citalopram men inget har funkat bra. Det känns nervöst men bra. Helst hade jag velat träffa en läkare som sa; nu sjukskriver vi dig tills behandlingen är klar, så bäddar du ner dig i sängen och bara vilar!
Men jag vet att det varken är rätt eller rimligt och att vården inte funkar så. Men en kan ju få önska... Nu är det bara att börja knapra tabletter och bita ihop tills behandlingen kan börja nästa vecka!

Blir jag mamma?

Om kampen att bli gravida och få ett barn ur ett lesbiskt perspektiv

RSS 2.0